AIRWALLET

Dobitrade Crypto Trading Platform en AirWallet gaan strategisch partnerschap aan


In 2018 begonnen veel startende muntaandoeningen te worstelen toen ze hun crowdfunding-arrangement hadden beëindigd. Door deze worsteling namen de symbolische kosten dus af. Token evaluerende problemen waren goed geïnformeerd over zowel de kleine als grote transacties. De doelen achter deze flopping werden toegeschreven aan twee primaire variabelen:

Ontbreken van liquiditeit in een markt die op dat moment vol zat met zo’n groot aantal nieuwe bedrijven. Een netwerk opbouwen op basis van go-getters die niet echt aandelen in de ondernemingen plaatsten, waren ze een stuk.

AirWallet

Dit is een andere en creatieve onderneming die deze gruwelijke situatie tracht te genezen. Het is van plan om dat te doen door met Dobitrade in een organisatie te stappen. Dobitrade wordt door veel mensen beschouwd als het snelst ontwikkelende digitale geldwisselfase ter wereld. Het heeft recent een ruilvolume van $ 300 tot USD 500 miljoen gepost.

Het bedrijf is begonnen zijn inspanningen op te voeren om nieuwe en financieel geschikte activiteiten te consolideren. Het verwacht deze organisatie te gebruiken met AirWallet om het in staat te stellen zijn doelen te bereiken. AirWallet zal helpen bij het verbeteren van de ondersteuningsprocedure en de manier om luchtstormen te krijgen door een verzorgende baan aan te nemen.

Ondanks dat neemt het gewoon de taak over van een verzorger voor taken met een behoorlijke bekendheid, en die hopen hun klantennetwerken te ontwikkelen. AirWallet is een gedecentraliseerde portefeuilletoepassing voor cryptografische geldvormen die het voor haar klanten mogelijk maakt om gecomputeriseerde bronnen op te slaan en bovendien luchtklokjes van nieuwe ondernemingen te krijgen. Dit is voltooid met behulp van een solitair bij elkaar gebracht en zeer verankerd podium.

Wanneer dit is gebeurd, kunnen klanten nu de capaciteit hebben om al hun gecomputeriseerde bronnen te gebruiken met behulp van de AirWallet-toepassing. Ze kunnen de applicatie ook gebruiken om ERC20-tokens te verzenden, te ontvangen en te bekijken van bestaande en daarnaast opkomende blockchain-ondernemingen.

Het partnerschap


De interface voor toepassingsprogrammeringinterfaces maakt het werkbaar voor AirWallet om de voordelen van de klant aan te passen aan andere bestaande digitale geldtransacties. Jay K. Lee., De auteur en CEO van AirWallet, zei dat het een goed voorteken is voor hen om samen te werken met Dobitrade.

Terwijl ze anticiperen op het aandrijven van hun eigen AIR-tokens, zijn ze ervan overtuigd dat ze een dwingende medeplichtige zullen zijn die een fundamentele taak op zich zal nemen om blockchain-ondernemingen voor het reizen te vergemakkelijken. Ze zullen de belangrijke hulp en hulp bieden aan de taken die ze hopen op te noemen in hun dynamische en consequent uitbreidende handel.

Hij gaf vervolgens aan dat hij alle hulp toejuichte dat ze over de capaciteit beschikten om van Dobitrade te komen met betrekking tot het voordeel van de bestuursafdeling van AirWallet. Naarmate ze de toekomst ingaan, zullen de nieuwe blockchain-ondernemingen het vermogen hebben om gemakkelijk te ademen in het licht van de manier waarop de coöperatieve energie van de associatie tussen de twee bedrijven uiteindelijk een lonende achtergrond zal worden voor alle verzamelde bijeenkomsten.

Het AIR Token van AirWallet moet worden uitgewisseld en opgenomen op Dobitrade zodra het speciaal is gegaan. AIR wordt gebruikt als een utility-token om te betalen voor administraties en producten in de fase.

TOPNESPECIFICATIES

Als je een token met de naam air hebt, dan kun je de faciliteiten van de air swamp wallet gebruiken, in het Marsh zelf zijn er twee van deze token-functies, zoals het betalen van de goederen en betalen voor diensten aangeboden door het platform van de wallet air . Deze tokenspecificaties zullen we hieronder beschrijven.

Het tokenaanbod: 1 miljard Air
Token-verkopen: 25% van het totale aanbod 
Softcap: 5 miljoen USD
Verkoopprijs van IEO: 0,06 USD.


Team


Meer info details volg link:


-----------------------------------------------------
Author : Cindy_wey
Eth Address : 0xdB3F1167E8cad54ee05BB7e3213df6d278654f3E

Comments

Popular posts from this blog

HETACHAIN

ENCX

ETHEREUM